Skip to content

October 26, 2018

“Samsung Galaxy S10-serie krijgt 3e voordeliger model”

by John_A

Naast de gebruikelijke S10 en S10 Plus zou Samsung ook een derde voordeliger model willen uitbrengen. Dat doet denken aan de Mini-variant van vroeger al heeft het sinds de S5 mini geen opvolger meer aangekondigd. Daarnaast werkt Samsung ook aan een versie met 5G-internet.

Het is nog even onduidelijk of het goedkoper S10-model ook kleiner is of dat het verschil alleen in de prijs zit. Het zou wel slim zijn want aartsrivaal Apple heeft momenteel geen nieuwe kleine iPhone meer in het assortiment. Daar zou Samsung marktaandeel van af kunnen snoepen door een high-end S10 uit te brengen van rond de 4 inch al ontbreekt het momenteel aan berichtgeving daarover.

Samsung test al sinds 2014 met 5G

Volgens een nieuw bericht op Bloomberg zou de Galaxy S10 en S10 Plus een vingerafdrukscanner achter het scherm krijgen. Samsung hint al langer op deze plek maar wist dat tot nu niet voor elkaar te krijgen. Het wisselde daarom de plek van voren naar achter en inmiddels hebben we zelfs Samsung-telefoons gezien waar de vingerafdrukscanner aan de zijkant zit. De plek van de selfiecamera blijft nog even onduidelijk. Het bericht spreekt over selfiecamera die “zichtbaar is en weggestopt zit onder het scherm”. Wat daar precies mee bedoeld wordt is nog even onduidelijk. Samsung werkt volgens een opgedoken verslag aan het verwerken van de selfiecamera onder het scherm waardoor hij juist onzichtbaar is. Tegelijkertijd werkt Samsung met de Galaxy A8s aan een toestel met volledig scherm waarin een klein rondje mist. Precies genoeg voor de selfiecamera.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S10 verkrijgbaar is

E-mail

Ook versie met 5G

Zowel de Samsung Galaxy S10 als de grotere Galaxy S10 Plus zouden een afgerond AMOLED-scherm mee krijgen met achterop drie camera’s. Hierin verschillen ze met de kleinere S10 die over een recht scherm beschikt. Ook de vingerafdrukscanner zit hier niet achter het scherm maar mogelijk aan de zijkant. Of de drie modellen zijn uitgerust met een koptelefoonaansluiting valt nog te bezien; ook Samsung zou serieus overwegen de poort weg te laten om zodoende een volledig draadloos toestel zonder poorten te krijgen. Daarnaast zou er ook een variant met 5G uitgebracht worden maar mogelijk is die alleen voor het Amerikaanse Verizon bedoeld.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S10+ verkrijgbaar is

E-mail

Read more from News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: