Skip to content

October 2, 2018

Nokia 8 review

by John_A

Nokia bracht vorig jaar in vrijwel elk segment een toestel uit en het topmodel is de Nokia 8. Inmiddels is hij voor minder dan 500 Euro te krijgen en lijkt hij behoorlijk wat waar voor je geld te bieden. Hoog tijd om dat uit te zoeken.

De Nokia 8 heeft een 5,3 inch beeldscherm met Quad HD-resolutie. Nokia bracht nog niet eerder een telefoon uit met een dergelijk hoge schermresolutie. In totaal heeft de Nokia 8 drie camera’s met elk een 13 megapixel sensor. Verder is het toestel uitgerust met een Snapdragon 835-processor en 4 GB werkgeheugen.

Inhoud van de doosSnellader (FC0300)USB-A naar USB-C kabelIn-ear headsetSIM-prikkerStartgids & productinformatie

Een merk dat qua prijs en specificaties voor een vergelijkbare benadering kiest als de Nokia 8 is OnePlus met de 5T. Daarnaast zijn er ook nog de LG G6, Samsung Galaxy S8 en Huawei P10. Deze hebben allemaal wel een flink aangepast uiterlijk van Android en dat houdt Nokia nou juist zo puur mogelijk.

– De tekst gaat verder onder de prijsvergelijker –

Advertisements
Read more from News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: