Skip to content

October 2, 2018

HTC U11+ review

by John_A

Groter is beter moeten ze bij HTC gedacht hebben en dus brachten ze een grotere versie van hun vorige topmodel de U11 uit. Wij vragen ons echter hardop af wat de U11+ toevoegt aan het al bestaande assortiment en of hij de moeite waard is om te overwegen.

Dit toestel luistert naar de naam U11+ en de Plus van dit toestel ten opzichte van de gewone U11 zit hem in het grotere scherm. Het betreft hier een 6.0 inch exemplaar met een beeldverhouding van 18:9. Verder heeft het toestel dezelfde Snapdragon 835-processor en 12 megapixel camera als zijn kleinere broertje.

Inhoud van de doosQuick Charge 3.0 snelladerUSB-C kabelHTC USonic In-ear oordopjesUSB-C naar 3.5mm audio jack-converterDoorzichtige back-coverSIM eject-toolSnelstartgids & garantiekaart

Als we kijken naar toestellen met een scherm van 6 inch of groter dan kun je bij behoorlijk wat fabrikanten terecht en dat zijn voor het merendeel bepaald geen sjacheraars. Zo is daar de Samsung Galaxy S8+, LG V30 en Huawei Mate 10 Pro. Gelet op z’n prijskaartje zou je ook de Apple iPhone 8 Plus als concurrent kunnen rekenen. Net als vele andere recente HTC’s ontbreekt ook hier een reguliere koptelefoonaansluiting. In plaats daarvan levert HTC haar eigen USonic-dopjes mee die bovendien gepersonaliseerd ingesteld kunnen worden. Hoe dat werkt, net als alle andere aspecten van het toestel worden in deze review behandeld.

– De tekst gaat verder onder de prijsvergelijker –

Advertisements
Read more from News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: