Skip to content

October 11, 2018

Samsung Galaxy A9 is eerste Galaxy met achterop 4 camera’s

by John_A

De tijd waarin twee camera’s achterop voldoende was ligt officieel achter ons. Samsung heeft zojuist de Galaxy A9 aangekondigd met achterop 4 camera’s. Opvallend want meestal brengt Samsung dit soort primeurtjes eerst uit naar de Galaxy S-vlaggenschepen. Ook die tijd ligt blijkbaar achter ons.

De Samsung Galaxy A9 is het grootste model uit de A-serie en is de eerste Galaxy-smartphone van Samsung met achterop het indrukwekkende aantal van 4 camera’s. Volgens Samsung is het zelfs de eerste telefoon met een dergelijke Quad Camera. Om te zorgen dat ook de rest van het toestel nog wat aandacht krijgt zit hij vol functies.

De Galaxy A9 in Bubblegum Pink

In essentie verschilt de A9 niet zoveel met de onlangs aangekondigde A7 (2018) behalve dan de extra camera achterop en het iets grotere scherm van 6,3 inch. De Quad Camera is goed voor een aantal zaken waaronder 2x optische zoom om beelden dichterbij te halen. Een extra brede groothoeklens met AI Scene Recognition herkent razendsnel de beste instellingen voor de beste foto. De Depth Lens voegt scherpte/diepte aan je foto toe wat je handmatig nog kunt aanpassen. En de 24 megapixel hoofdcamera schiet levendige en altijd belichte foto’s met z’n lichtsterke f/1.7 prime lens. Volgens Samsung heb je hiermee genoeg lenzen en mogelijkheden tot je beschikking om voor vrijwel iedere situatie de perfecte foto te schieten.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy A9 2018 verkrijgbaar is

E-mail

Samsung Galaxy A9 in de winkel

Om te zorgen dat je dit de hele dag door kunt doen is er een opvallend grote 3800 mAh batterij geplaatst. De standaarduitvoering komt met 6 GB aan werkgeheugen wat ruim genoeg is om snel van apps te kunnen wisselen zonder te wachten. Samsung levert de A9 standaard met het verouderde Android 8.0 Oreo zonder iets te noemen over mogelijke updates. Dat blijft een dingetje bij Samsung. Verwacht de Galaxy A9 vanaf november in de winkel voor een adviesprijs van €599. Beschikbare kleuren zijn Caviar Black, Lemonade Blue en Bubblegum Pink. De blauwe en roze uitvoering hebben een fraaie kleurovergang die we eerder bij Huawei zagen. Alle genoemde modellen komen met 128 GB aan opslaggeheugen maar is uit te breiden met nog eens 512 GB via een los verkrijgbare geheugenkaart.

Advertisements
Read more from News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: