Skip to content

October 11, 2018

Razer Phone 2 heeft helderder scherm en lichtgevend RGB-logo

by John_A

Razer heeft een opvolger aangekondigd voor haar gamingtelefoon de Razer Phone. De nieuwe Razer Phone 2 krijgt een 50% helderder IGZO-scherm met snelle refresh rate van 120 hertz en een achterkant met lichtgevende logo dankzij Razer Chroma. Spectaculair anders is de Razer Phone 2 daarmee niet, meer een verfijning.

Game-hardware-fabrikant Razer begeeft zich sinds 2017 in de mobiele telefonie en gooide met de allereerste Razer Phone meteen al hoge ogen dankzij z’n scherm. Deze kent met een refresh rate van 120Hz extra soepele beeldovergangen. Ideaal voor het spelen van games. Voor 2018 doet Razer er een stapje bovenop want het scherm op de Razer Phone 2 is 50% helderder en kent een betere kleurweergave. Het gaat nog altijd om een IGZO-paneel met resolutie van 2560 bij 1440 pixels.

De Razer Phone 2 in Black

Om ideaal te zijn voor gaming is de Razer 2 voorzien van de nieuwe Snapdragon 845-processor van Qualcomm voorzien van ‘Vapor Chamber Cooling’. Koeling gebeurt dus niet via een heatpipe maar via een vloeistof dat omgezet wordt naar stoom. De Razer Phone 2 kan draadloos opgeladen worden en is IP67 water- en stofbestendig. Allemaal dingen die de eerste Razer Phone niet had.

Ontvang een e-mail wanneer de Phone 2 verkrijgbaar is

E-mail

Razer Chrome-verlichting

Qua ontwerp is er nauwelijks iets gewijzigd. Zo zit er nog altijd een dubbele speaker voorop voor stereo-geluid waarover Dolby Atmos-geluid afgespeeld kan worden. Ook HDR en 5.1 geluid worden ondersteund. Een 3,5 mm koptelefoonuitgang ontbreekt maar Razer levert een hoogwaardige 24-bits DAC mee. Deze steek je in de USB-C uitgang waarna je je eigen 3,5 mm koptelefoon kunt inpluggen. De achterkant is ditmaal van glas en het logo voorzien van Razer’s eigen Chroma-techniek. Met andere woorden; er zit RGB-verlichting in waarmee je uit 16,8 miljoen verschillende kleuren kunt kiezen. Het logo kan dienst doen als notificatie-lamp.

Razer Phone 2 met Razer ChromaRazer Chroma RGB-verlichting

Razer Phone 2 in Nederland

De Razer Phone 2 kost 849,99 euro en komt uit in de kleuren Mirror Black en Satin Black. Verwacht het toestel vanaf 9 november in de winkel. Dat model komt met 64 GB aan geheugenopslag. Heb je toch echt meer nodig dan zul je even moeten wachten op de uitvoering met 128 GB aan opslag. Die volgt later en krijgt een meer robuuste behuizing.

Advertisements
Read more from News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: