Skip to content

October 9, 2018

Nieuw lek toont kleurenpalet Google Pixel 3 van dichtbij

by John_A

Ook Evan Blass van @evleaks doet een duit in het zakje als het gaat om lekken van Google Pixel 3 informatie. Ditmaal worden we getrakteerd op het toekomstige kleurenpalet waarin het nieuwe toestel verkrijgbaar zal zijn; zwart, wit en roze. Nieuw is die informatie echter niet maar dat geldt momenteel over vrijwel alles van het toestel.

De Pixel 3 en Pixel 3 XL maken kans op het slechts bewaarde geheim ooit. Google lijkt ook geen enkele moeite meer te doen om iets te ontkennen, tegen te houden of te ontkrachten. Ze lopen daarmee een risico dat er op dinsdag 9 oktober niets nieuws over het toestel te vertellen valt. Dit nieuwe plaatjes van @evleaks past prima in een lange reeks lekken waar ook wij trouwens onderdeel van zijn door het plaatsen van de allereerste renders.

Nog even kort samenvatten; de Pixel 3 krijgt een 5,5 inch scherm met Full HD+ resolutie zonder notch bovenin maar wel met dubbele selfiecam, de Pixel 3 XL mag rekenen op een 6,3 inch scherm met Quad HD+ resolutie maar dan wel met een enorme notch bovenin. Ook hier een dubbele camera, maar dan wel alleen aan de voorzijde. Achterop past Google nog altijd een enkele camera toe al zal die dankzij de nodige kunstmatige intelligentie wel kunnen rekenen op een portretmodus. Het meeste weten we inmiddels van de grootste van het stel; de 3 XL. Dat toestel werd vroegtijdig op de zwarte markt verkocht en verscheen ook in Hong Kong per ongeluk voor z’n lancering in de winkel. Het minst weten we wat dat betreft over de reguliere Google Pixel 3. Al is dat relatief; Google brengt los van het formaat traditiegetrouw weinig onderscheid aan tussen beide. Dinsdag 9 oktober zullen we het allemaal zeker weten; dan kondigt Google ze allebei officieel aan. Laten we hopen dat er nog een “one more thing” over is gebleven.

Ontvang een e-mail wanneer de Pixel 3 verkrijgbaar is

E-mail

Ontvang een e-mail wanneer de Pixel 3 XL verkrijgbaar is

E-mail

Advertisements
Read more from News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: