Skip to content

October 9, 2018

Apple lost oplaadproblemen iPhone XS op met iOS 12.0.1

by John_A

Apple heeft een update van iOS uitgebracht waarmee de problemen waar sommige gebruikers van een iPhone XS mee te kampen hadden opgelost zijn. Zij konden alleen opladen wanneer het scherm actief was. iOS 12.0.1 is nu te downloaden en lost deze en andere problemen op.

Naast het vervelende oplaadprobleem voor sommige exemplaren van de iPhone XS en XS Max lost Apple ook nog tal van andere problemen op met iOS 12.0.1. In de beschrijving die Apple meelevert sommen ze de volgende zaken op;

  • Oplossing voor een probleem waarbij iPhone XS-apparaten opnieuw verbinding maakten met een wifinetwerk van 2,4 GHz in plaats van 5 GHz.
  • De oorspronkelijke positie van de ‘.?123’-toets op het iPad-toetsenbord is hersteld.
  • Oplossing voor een probleem waarbij er in sommige video-apps geen ondertiteling werd weergegeven.
  • Oplossing voor een probleem waarbij Bluetooth soms niet beschikbaar was.

Enkele nieuwe functies van iOS 12

Apple’s iOS 12.0.1 rolt voor wie automatische updates aan heeft staan vanzelf binnen en anders is hij handmatig te downloaden via de app Instellingen onder Algemeen > Software-update. iOS 12 zelf verscheen 17 september en bevat gegroepeerde notificaties, meer snelheid, Siri shortcuts en digitale bewustwording. Onlangs nog werd bekend dat iOS 12 al na 12 dagen op de helft van alle actieve iOS-apparaten geïnstalleerd staat. Daarmee verslaat het iOS 11 die er nog een maand over deed om dit percentage te halen. Toch leken gebruikers na het uitkomen eerst de kat uit boom te kijken; het aantal updaters bleef vooral de eerste dagen sterk achter bij wat we van iOS gewend zijn.

Advertisements
Read more from News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: