Skip to content

October 3, 2018

Bewegende beelden tonen instap Sony Xperia L3

by John_A

Dankzij opgedoken CAD-tekeningen heeft @onleaks een filmpje van de aankomende Xperia L3 online gezet. Een instap Sony dus met dubbele camera en een vertrouwde plek voor de vingerafdrukscanner. In plaats van de achterkant zit die nu weer op z’n vertrouwde plek; de zijkant.

De beelden verschenen on een blog van Pricebaba die daarvoor een samenwerking met @onleaks aanging. De opvolger van de Xperia L2 krijgt vermoedelijk een 5,7 inch groot beeldscherm wat daarmee een fractie groter is dan z’n voorganger. Mogelijk is dit een gevolg van het wegbezuinigen van de schermranden boven en onder. Die lijken bij de L3 aanzienlijk kleiner geworden.

Achterop vinden we ditmaal een dubbele camera die net als de iPhone onder elkaar in de linkerbovenhoek geplaatst zijn. Welke resolutie(s) Sony toepast is nog even onduidelijk. Op de L2 werd nog gebruik gemaakt van een 13 megapixel camera dus denk iets in die richting. Bovenop het toestel vinden we een 3,5 millimeter audio-jack voor je eigen favoriete koptelefoon en aan de rechterzijkant vinden we de vingerafdrukscanner. Voor Sony is dat een vertrouwde plek al plaatsten ze hem de afgelopen modellen juist aan de achterkant. Onderop is ruimte gevonden voor een USB-C poort voor opladen. Of de Xperia L3 aan snelladen of draadloos laden doet weten we nog niet.

Ontvang een e-mail wanneer de Xperia L3 verkrijgbaar is

E-mail

Aankondiging Xperia L3

Sony kondigde de Xperia L2 aan in januari van 2018. Het ligt dus voor de hand dat deze L3 ook in januari wordt aangekondigd, mogelijk tijdens de CES-beurs in Las Vegas. Die start dinsdag 8 januari en loopt tot zaterdag 12 januari. Qua prijs denken wij aan 249 euro, voor dat bedrag kwam z’n voorganger op de markt. Verwacht voor deze prijs wel een telefoon van plastic en mogelijk met matige MediaTek-processor.

Advertisements
Read more from News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: