Skip to content

October 2, 2018

Wederom persrenders van LG V40 ThinQ verschenen

by John_A

Twitterlekker @evleaks heeft renders op z’n tijdlijn gezet van de aankomende LG V40 ThinQ. Het nieuwe vlaggenschip wordt naar alle waarschijnlijkheid in de nacht van 3 op 4 oktober 2018 aangekondigd en beschikt achterop over 3 camera’s.

We gaan de komende tijd veel vaker zien dat telefoons achterop geen dubbele camera meer hebben. In plaats daarvan komen er drie, misschien zelfs vier. LG sorteert hier alvast op voor. De V40 ThinQ heeft achterop drie cameramodules naast elkaar. Door verschillende lenzen met verschillende brandpuntsafstanden te gebruiken kun je iedere camera voor iets anders gebruiken. Denk aan een telezoom voor veraf, groothoeklens voor landschappen en een secundaire lens voor diepte.

De LG V40 ThinQ met 5 camera’s

Van de afbeelding die Evan plaatste zou je niet meteen zeggen dat het toestel over een notch beschikt. Mogelijk krijgt de LG V40 een speciale modus waarbij je die semi-weg kunt halen. Die notch heeft ditmaal een duidelijke functie want hij herbergt twee selfiecamera’s. Het totaal aantal camera’s komt hiermee uit op 5. Verder kunnen we opmaken dat het toestel achterop over een ronde vingerafdrukscanner beschikt. Eerdere afbeeldingen leerden ons al dat onderop ruimte is voor een USB-C poort met 3,5 mm audio-jack met aan de linkerzijkant onder de volumetoetsen nog een extra knop. Mogelijk is die bedoeld om snel de Google Assistant mee op te roepen.

Ontvang een e-mail wanneer de V40 ThinQ verkrijgbaar is

E-mail

ThinQ

Net als de G7 draagt ook deze V40 de naam ‘ThinQ’. Producten met deze naam zijn uitgerust met diverse functies die leunen op kunstmatige intelligentie. Tot op heden resulteerde dat bij de camera in een automatische scène-herkenning en voorgeïnstalleerde Google Assistent en Google Lens. Hopelijk trekt LG meer registers open bij de V40 om de ThinQ-naam waar te maken.

Advertisements
Read more from News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: