Skip to content

October 2, 2018

Samsung kondigt 6 inch grote Galaxy J6+ en J4+ aan

by John_A

Samsung heeft zojuist de Galaxy J6+ en Galaxy J4+ aangekondigd. Beide modellen werden een dag geleden al even genoemd zonder details te geven. Nu is het hele plaatje bekend. Het gaat in beide gevallen om een 6 inch toestel met langwerpig Infinity Display en waarvan de J6+ in de zijkant een vingerafdrukscanner heeft.

Meestal brengt Samsung onderscheid aan tussen telefoons in dezelfde serie door een verschillend formaat. Niet tussen de J6+ en J4+; beiden hebben een 6 inch HD+ scherm van het type Infinity Display. Dat scherm staat bekend vanwege de dunne schermranden. Beiden hebben verder gemeen een 13 megapixel camera achterop met f/1.9 lens en een 1,4 GHz quad-core processor. Verder zijn het voornamelijk verschillen.

De Galaxy J4+ en J6+ in alle verschillende kleuren

Zo kent de Galaxy J6+ namelijk een dubbele camera achterop; naast de 13 megapixel schieter een 5 megapixel sensor met f/2.2 lens voor portretopnames waarbij je de achtergrond onscherp kunt maken. Ook verschillend is dat de Samsung Galaxy J6+ in de rechterzijkant een vingerafdrukscanner heeft. Voor Samsung is dat een opvallende plek. De eerder aangekondigde Galaxy J6 had nog een vingerafdrukscanner achterop zitten. Verder krijgt de J6 Plus een 8 megapixel selfiecamera waar de J4 Plus het met een 5 megapixel camera moet doen. Beiden draaien wel Android 8.1 Oreo uit de doos en zijn geschikt voor snel 4G-internet (categorie 4).

Galaxy J4+/J6+ prijs

Prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet door Samsung aangekondigd. Wel de kleurenuitvoeringen. De J6+ komt uit in het zwart, grijs en rood. De J4+ in zwart, goud en pink/rood. We houden voor je in de gaten wanneer beiden in de winkel liggen en wat het bijbehorend prijskaartje is. De iets kleinere Samsung Galaxy J6 kwam destijds voor 269 euro op de markt maar zakte al snel in prijs.

Advertisements
Read more from News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: