Skip to content

October 2, 2018

Camera-specificaties Samsung Galaxy S10 komen in beeld

by John_A

Er is een lijstje opgedoken van de mogelijke specificaties van de camera op de Galaxy S10. Het zou gaan om een variant van de S10 met achterop 3 verschillende camera’s. Hiermee zou Samsung de concurrentie vanuit China willen bijbenen.

Het gaat volgens een bericht op SamMobile om 3 camera’s bestaande uit een 16, 13 en 12 megapixel sensor. De eerste krijgt een 123 graden groothoeklens van maximaal f/1.9 mee voor het fotograferen van weidse landschappen en moet het zonder optische beeldstabilisatie stellen. De 13 megapixel camera op de S10 lijkt bedoeld om mee te kunnen zoomen en diepte te kunnen waarnemen. Hij krijgt namelijk een aperture van f/2.4 mee. Het meest interessant van het trio is de 12 megapixel schieter. Die beschikt namelijk over een lens met variabele aperture van f/1.5 en f/2.4; hetzelfde als de huidige S9 en S9+.

Vermeende specs van de S10 camera

Nu is bovenstaand lijstje wel erg mager om als bewijs aan te voeren. Toch gaan er al langer geruchten dat Samsung een variant van de Galaxy S10 of mogelijk Galaxy S10+ wil aankondigen met triple camera. Huawei heeft al een dergelijk toestel in het assortiment met de P20 Pro en ook Samsung kondigde onlangs met de A7 (2018) haar eerste dergelijke telefoon aan. De concurrentie zit niet stil en LG komt binnenkort met de V40 ThinQ op de proppen. En wie denkt dat het bij drie ophoudt heeft het mis, Lenovo werkt mogelijk aan een toestel met achterop 4 camera’s en Nokia zou zelfs werken aan een variant met 5.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S10 verkrijgbaar is

E-mail

Meer is beter?

Overigens zijn er ook merken die helemaal geen dubbele, driedubbele of vier camera’s nodig hebben om goede foto’s te schieten. Google lijkt het voorlopig bij één te houden achterop de aankomende Pixel 3 en Pixel 3 XL. En als die dezelfde kwaliteit levert als op de Pixel 2 dan komt deze ontwikkeling over als een enorme overkill.

Advertisements
Read more from News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d bloggers like this: